Következő 10 cikk | Előző 10 cikk |
Tejszínes-boros hagymaleves |
|
2011.06.10. 10:57 |
|
Tavaszi leves |
|
2011.06.10. 10:57 |
|
Zöldleves |
|
2011.06.10. 10:56 |
Elkészítése:
1/4 vöröshagymát, 1db csirkemellet apróra vágva 1 evőkanál étolajon megpárolni. 1 gerezd fokhagymát összenyomunk 1 üveg gombát ráönteni, összepárolni, vízzel felengedni. Ételízesítő, só, bors, majoranna, dupla adag zöldségzöldet (összevágva) beletenni. 1 tojásból, liszt, só-csurgatott tészta (citrommal, tejszinnel tálaljuk!)
|
Zöldség krémleves |
|
2011.06.10. 10:56 |
|
Következő 10 cikk | Előző 10 cikk |
|